Personalia

Download origami cv (2018)


Over mij

 • Naam: Jamila Blokzijl
 • E-mail: jamilablokzijl@gmail.com
 • Geboortedatum: 27 augustus 1986
 • Nationaliteit: Nederlandse
 • Contact: Stuur mij een e-mailbericht

Facts

Taal

 • Nederlands: Uitstekend (in woord en geschrift)
 • Engels: Goed (Use of English: C1 / Listening: C2)

Software

 • Microsoft Word, Excel, Powerpoint, Outlook: 4/5
 • Adobe InDesign, Photoshop: 4/5
 • WordPress: 4/5
 • Mailchimp: 4/5
 • WebHare: 4/5 (sysop)
 • Adobe Illustrator: 3/5

Hobby’s & Interesses

 • Muziek luisteren en maken
 • Natuur en dieren
 • DIY
 • Uit eten
 • Stedentrips
 • Moderne kunst

Breinvoorkeuren

Screen Shot 2018-06-11 at 18.56.30.png

Verbeeldend, scenario denkend (R1):
Ik heb een sterke voorkeur voor holistische, conceptuele, originele en ruimtelijke denkprocessen. Ik werk graag in een omgeving zonder routine, waar ik in staat ben onafhankelijk te handelen en de strategie (mede) te bepalen. Ik ben steeds op zoek naar alternatieven en experimenteer graag met nieuwe ideeën en concepten.

Het liefste houd ik me niet te veel bezig met terugkerende taken. Wel hou ik van diversiteit, flexibiliteit en doe ik graag meerdere dingen tegelijk. Ik hou van fantaseren en van een omgeving met voortdurend uitdagingen en verrassingen. Ik ben een initiatiefnemer en graag actief betrokken.

Analytisch, volbrengend (L1/L2):
Ik voel me op mijn gemak bij taken, gebaseerd op feitelijke informatie, waar precisie, nauwkeurigheid en analyse voor nodig zijn. Deze informatie onderzoek en verwerk ik als basis voor conceptontwikkeling. Ik werk geordend, praktisch en kan goed plannen zodat de nuttige doelen in de geplande tijd gehaald worden.

Ik word niet erg gelukkig in een organisatie met discipline, traditie en routine.
Je kunt me helemaal loslaten in de functie omdat ik goed zelfstandig kan werken. Onderdeel zijn van een klein team met dezelfde doelen en ambities voor de organisatie vind ik ook erg prettig.